King of the Swingers Kyle

2,490.00 HUF

ÚJDONSÁG!Minőségi South PArk Swinger amely egyedi megjelenést sugároz használójának-Legnagyobb szélben is csak a kapáskor jelez a jelző!-Ajándékkal a csomagban érkezik.-Összevonható kedvezményekVégre egy swinger, ami nem hivalkodó, de mégis egyéniséget ad a pontyhorgásznak. Ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, vagy még sosem érezted azt hogy Te vagy a parton a legegyedibb, akkor most a King of The Swingers elhozta neked a megfelelő kiegészítőt amivel biztosan nagy sikered lesz. Swingereink kézzel, minőségi alapanyagokból készülnek.Válaszd a stílust, válaszd az eleganciát, válaszd a King of The Swingerst.

ÚJDONSÁG!

Minőségi South PArk Swinger amely egyedi megjelenést sugároz használójának-Legnagyobb szélben is csak a kapáskor jelez a jelző!

-Ajándékkal a csomagban érkezik.
-Összevonható kedvezmények

Végre egy swinger, ami nem hivalkodó, de mégis egyéniséget ad a pontyhorgásznak. Ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, vagy még sosem érezted azt hogy Te vagy a parton a legegyedibb, akkor most a King of The Swingers elhozta neked a megfelelő kiegészítőt amivel biztosan nagy sikered lesz. Swingereink kézzel, minőségi alapanyagokból készülnek.

Válaszd a stílust, válaszd az eleganciát, válaszd a King of The Swingerst.



0
Kosaram
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet